Odoo: El millor ERP i CRM Open Source del mercat

En UNiON busquem els millors productes empresarials del mercat per tal de poder aportar un valor diferencial als nostres clients. Odoo es sens dubte l'ERP i CRM més empleat del mercat per la seva robustesa i versatilitat.

L'Odoo és l'ERP ideal per a gestionar la seva empresa. Format per diferents mòduls, li serà molt senzill tant crear la seva web, per a tenir una presència digital, com a realitzar un seguiment molt acurat dels seus clients amb el CRM o controlar les seves despeses amb els mòduls financers.


La visió holística del negoci i la seva senzillesa son els elements claus per a què més de 4 milions de clients confiïn en Odoo. 


Vols una demo de l'ERP Odoo?

 
 
Odoo • Image and Text

CAS D'ÈXIT: Implantació d'Odoo per a la gestió d'UNiON

En UNiON prediquem amb l'exemple i la nostre operativa és gestionada amb l'ERP Odoo. D'aquesta manera ens fiquem en la pell dels nostres clients i validem i perfeccionem el sistema per tal de donar la millor resposta. Gràcies a l'eina Odoo tenim controlats tots els processos del nostre dia a dia, passant de la facturació com a la gestió de projectes des de qualsevol dispositiu.